https://www.debosrand.nl/uploads/icons/omgeving_icons.png

Dieren

Op de Veluwe komen veel dieren voor in de vrije natuur, maar ook in de mooie dierentuinen en kinderboerderijen bij ons in de omgeving.

U kunt een wildsafari plannen op de Veluwe. Al fietsend bezoekt u een exclusieve wildobservatie die alleen toegankelijk is onder leiding van een gids. Dit vergroot de kans om wild te zien. Bovendien wordt er uitleg gegeven over het gedrag en de leefwijze van enkele van de dieren in het Park.

Ook een bezoek aan een dierentuin of kinderboerderij behoort tot de mogelijkheden.

Hoge_Veluwe.jpg

Dieren beleving

aap.JPG Apenheul

De Apenheul in Apeldoorn, 12 km vanaf de camping
Al meer dan 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de loslopende apen! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleeft u een unieke ervaring tussen ruim 300 apen.

Een dagje apen spotten is niet alleen bijzonder maar ook leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. 

Bezoek website

varken.JPG Binky

Binky in Apeldoorn, 6 km vanaf de camping
Omringd door de dieren en een groene omgeving kunnen u en uw kinderen lekker komen spelen bij Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn, ook bekend als Binky! 

Binky is de grootste kinderboerderij van Apeldoorn en is bovendien een speelparadijs met allerlei leuke attracties en activiteiten voor kinderen. Kortom alle ingrediënten om eropuit te gaan met je kinderen.

Bezoek website

leeuw.JPG Burgers Zoo

Burgers' Zoo in Arnhem, 20 km vanaf de camping
Dieren in hun natuurlijke omgeving. Dat is terug te zien in de ecodisplays, waarbij dieren, planten en klimaat samen een echte leefwereld weerspiegelen.

Burgers’ Zoo in Arnhem onderscheidt zich door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt.

Bezoek website