https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-contact.png

Camping de Bosrand

Op De Bosrand hebben wij toeristische plaatsen voor passanten en seizoenplaatsen voor een langere periode. Het zijn allemaal ruime plaatsen (minimaal 110 m²), voorzien van elektra (6 of 10 Amp.) en een elektriciteitsmeter. U betaalt per kilowatt en heeft dus uw energieverbruik helemaal in eigen hand!

Kampeerplaats - Basic
Grasplaats, geschikt voor tent, caravan, camper, vouwwagen.
6 ampère elektra op de plaats. Centraal watertappunt op het veld.
Plaatsen 11 t/m 16, 33.
Plaatsen 9, 10 en 17 vallen onder Kampeerplaats - Basic, maar zijn niet geschikt voor tenten.

Kampeerplaats - Standaard
Grasplaats, geschikt voor tent, caravan, camper, vouwwagen.
6 ampère elektra, watertappunt en rioolaansluiting op de plaats.
Plaatsen 22 t/m 24, 31, 32, 98, 99.

Kampeerplaats - Comfort
Bestrating onder de voortent/luifel, geschikt voor caravan, camper, vouwwagen.
6 of 10 ampère elektra, watertappunt en rioolaansluiting op de plaats.
Plaatsen 1 t/m 8 (6 amp), 25 t/m 30 (10 amp) en 97 (10 amp).
Plaats 30 kan alleen in combinatie met privé sanitair gehuurd worden.

Privé sanitair
Op het veld van 25 t/m 32 staan 2 privé sanitair units die bij 1 van deze plaatsen gehuurd kunnen worden. Plaats 30 kan alleen met privé sanitair gehuurd worden.

Bosrand_Veluwe_overzicht.jpg

"Gastvrije beheerders die de camping op een speelse manier vorm hebben gegeven. Ruime plekken, veel- en goeie voorzieningen die het verblijf zeker veraangenamen." - zoover.nl

tent-en-caravan.png Familiecamping

De Bosrand is een echte familiecamping. Gasten van De Bosrand komen voor de rust en de natuur. Zij trekken met de fiets erop uit of gaan wandelen in de bossen. Hiervoor zijn gratis fietsroutes en wandelroutes beschikbaar met De Bosrand als vertrekpunt en eindpunt. Voor vertier zoeken onze gasten de attracties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omgeving op.

water.jpg Sanitair

Warme douches en warm water voor de afwas zijn gratis en er is voldoende wasgelegenheid (6 toiletten, 6 douches en 6 wastafels verdeeld over 2 aparte wasgelegenheden). Beide wasgelegenheden zijn voorzien van vloerverwarming. Daarnaast zijn toiletpapier, handzeep en handdoekjes aanwezig.
Tegen betaling kan gebruik worden gemaakt van een wasmachine en een droger.

boerderij.jpg Recreatieruimte

Op De Bosrand beschikken we over een mooie recreatieruimte voorzien van koelkast, vriezer en magnetron die allemaal gratis te gebruiken zijn. Geen zin in televisie? Pak dan een goed boek uit onze bibliotheek of speel een spelletje onder het genot van een lekker kopje koffie uit ons koffieapparaat (vers gemalen bonen). 

schommel.png Speelmogelijkheden

Voor de kinderen is er een speeltuin met klimtoestellen, schommels, zandbak, trampoline en een wipwap. Bij minder goed weer kunnen de kinderen zich vermaken met tafeltennis en tafelvoetbal in het Speelhonk of in het speelhoekje in ’t Bakhuus.

We hebben een groot sportveld waar je kunt voetballen, volleyballen en pannavoetbal kunt spelen. Er zijn mogelijkheden tot het huren van diverse spelen.

Vergeet ook niet onze dieren zoals damherten, geitjes en leuke kippen.

hand.jpg Aankomst en vertrek

Aankomst ná 13:30 uur  /  Vertrek vóór 11:30 uur

Aankomst vóór 13:30 uur is niet mogelijk.

De receptie is tussen 11:30 uur en 13:30 uur gesloten. Wij beschikken ook niet over een parkeerterrein waar u tot die tijd kunt parkeren, houdt hier dus rekening mee. Indien u in de ochtend al wilt komen dient u een extra dag bij te boeken.  

Aankomst op zondag niet mogelijk.
Daar staat tegenover dat u op zondag zo laat mag vertrekken als u wil. 

geld.jpg Betalen

Indien u van tevoren reserveert, zijn wij verplicht om de door u gekozen kampeerplaats voor u vrij te houden. Daar staat tegenover dat bij voortijdig vertrek of annulering u gebonden bent het overeengekomen kampeergeld of de annuleringskosten te betalen.

Bij ons doet u een aanbetaling en bij aankomst betaalt u het restant. Eventuele extra's en elektriciteit bij vertrek. U kunt bij ons contant betalen of pinnen.

Bij vertrek op zondag, kunt u tussen 9:00 uur en 10:00 uur afrekenen, de rest van de dag is de receptie gesloten.