https://www.debosrand.nl/uploads/icons/omgeving_icons.png

Actief

Vanaf camping De Bosrand kunt u veel actieve uitjes plannen die in de omgeving liggen. Om te beginnen met de gratis fiets- en wandelroutes die wij voor u klaar hebben liggen.

Zoekt u liever het water op? Het Apeldoornse Kanaal kunt u verkennen per kano, kayak of waterfiets. Deze kunt u huren bij De Brugkabouter in Eerbeek.

Bezoek website

Stoomtrein.JPG

Actieve uitjes

golf.jpg Golf

De Scherpenbergh in Lieren, 2 km vanaf de camping
Voor deelnemers die niet golfen is een golfclinic de uitkomst. Een golfclinic is een introductie in de golfsport. Onder leiding van golfprofessionals worden de diverse golftechnieken aangeleerd. Tijdens een demonstratie krijgen de deelnemers inzicht in deze sport. 

Bezoek website

themepark.jpg Julianatoren

Julianatoren in Apeldoorn, 13 km vanaf de camping
Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark met meer dan zestig te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar. Ook ontmoet je hier je favoriete tv-sterren Jul en Julia in het echt!

Bezoek website

klimbos.jpg Klimbos

Klimbos Veluwe in Apeldoorn, 12 km vanaf de camping
In dit klimbos zijn maar liefst 10 routes voor jong en oud. Een tokkelroute, moeilijke overgangen, grote netten, een vrije val en een bungee, het is er allemaal! Kies zelf je klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Kom samen klimmen en beleef het meest uitdagende dagje uit!

Bezoek website

papierfabriek.jpg Papierfabriek

De Middelste Molen in Loenen, 6 km vanaf de camping
De Middelste Molen aan de Loenense Molenbeek maakt al sinds 1622 papier. Het is de enige papierfabriek in Nederland die nog papier produceert op waterkracht en stoom en nog in de oude staat bewaard is gebleven.

Kom eens langs en volg het productieproces van oeroud Hollands papier. Tussen de ratelende en bonkende machines waant u zich in de 19e eeuw.

Bezoek website

uitvinderij.jpg Spelerij

Spelerij en Uitvinder in Dieren, 14 km vanaf de camping

Grote kans dat je twee keer moet kijken als je in De Spelerij rondloopt. Brengt dat jongetje met z’n vriendjes echt die gekke carrousel in beweging? Bedient dat meisje nu een hijskraan? En staan die kinderen daar broodjes te bakken?

De Uitvinderij is echt iets voor jongens en meisjes die met hun handen durven werken. Die niet bang zijn voor stoere materialen en machines. En niets liever willen dan helemaal zelf iets te maken.

Bezoek website

zwemmen.jpg Zwemmen

* Molenallee in Loenen, 5,5 km vanaf de camping
Leuk zwembad met springplank en speelattributen, kinderbad, grote glijbaan, grote zonneweide.
Bezoek website

* Boschbad in Apeldoorn, 12 km vanaf de camping
Het grootste openluchtbad van Nederland met glijbanen en een spetterende waterspeeltuin. 
Bezoek website

* Recreatieplas Bussloo, 10,5 km vanaf de camping
Bussloo heeft zes fijne stranden, waar je kunt genieten van heerlijk zwemwater.
Bezoek website