https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-camping.png

Service

Uiteraard staat service hoog op onze lijst! Wij zullen er alles aan doen om u een plezierig verblijf te bieden door onze faciliteiten goed op orde te hebben en u extra service te bieden.

In onze recreatieruimte staat een grote koelkast, een grote vriezer, magnetron en strijkplank die u gratis kunt gebruiken.

Bij de receptie kunt u ook terecht voor diverse (streek)producten, fietskaarten, koek, snoep en chips.

Recreatieruimte2.jpg

Extra services

croissant.jpg Ontbijt

Zin in een vers bolletje, kaiser broodje, pistoletje of croissantje als ontbijt? Wij bakken de broodjes elke dag voor u. Om het ontbijt helemaal af te maken kunt u ook een beker verse jus d’orange erbij bestellen. En zelfs een complete ontbijtmand met alles erop en eraan is  mogelijk.

coffee.jpg Terras

Heeft u zin in een lekker broodje of eigen gemaakt gebak, met een kop koffie, thee of cappuccino? Of heeft u meer trek in frisdrank met een borrelplank met allerlei lekkers? Neemt u dan plaats op ons gezellige terras! En natuurlijk mogen de ijsjes niet ontbreken op een warme dag.

bbq.jpg Avondeten - Foodbus

Om uw verblijf nog aangenamer te maken organiseren wij in het hoogseizoen diverse eetavonden voor jong en oud, zoals bijvoorbeeld een barbecue, een pannenkoekenavond of pizza avond en een avond met een Foodbus. Uiteraard is niks verplicht, maar het is gezelliger met meer personen :-)

tv.jpg Digitenne

Zoals onze naam al doet vermoeden, is het bos rondom ons aanwezig. Op een aantal plaatsen kan een vaste schotel dan geen ontvangst krijgen voor uw televisie.

Voor dit soort gevallen hebben wij Digitenne te huur. Dit kunt u vooraf of tijdens uw verblijf reserveren. Wij hebben een beperkt aanbod van Digitenne kastjes.

bike.jpg Fietsverhuur

U kunt bij ons verschillende soorten fietsen huren. Kinderfietsen, standaardfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, tandems en bakfietsen.

Graag tijdig reserveren om zeker te zijn dat wij iets beschikbaar hebben.

fiets.gif Fiets- en wandelroutes

Wij hebben gratis fiets- en wandelroutes beschikbaar die u kunt lenen. Deze routes zijn voornamelijk door onze gasten gemaakt.

Of u bedenkt met behulp van een knooppuntenfietskaart, te koop bij onze receptie, uw route en volgt de bordjes. De Bosrand ligt direct aan de knooppunten 51 en 93.