https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-camping.png

Aankomst en vertrek

Om alles in goede banen te leiden werken wij met aankomst en vertrektijden. Dit geeft ons de tijd om in de tussenliggende periode de kampeerplaatsen weer in orde te maken voor de volgende gasten.

Naast de plaatsen in orde maken biedt dit ons de tijd om de sanitairgebouwen schoon te maken, met de hond te wandelen en het belangrijkste, eten met ons gezin.

Wij hopen dan ook dat u onze openingstijden respecteert.

Op zondagen hebben wij geen aankomsten voor de camping, wel voor de verhuuraccommodaties.

aankomst.jpg

hand.jpg Aankomst

Aankomst op de camping is vanaf 13.30 uur.

De receptie is tussen 11:30 uur en 13:30 uur gesloten. Wij beschikken ook niet over een parkeerterrein waar u tot die tijd kunt parkeren, houdt hier dus rekening mee. Indien u in de ochtend al wilt komen dient u een extra dag bij te boeken.  

Op zondagen hebben wij geen aankomsten voor de camping.

Tot ziens.jpg Vertrek

Vertrek van de camping is vóór 11.30 uur.

Als u alles ingepakt en afgesloten heeft kunt u op de dag van vertrek tussen 9.00 uur en 11:30 uur bij de receptie betalen en uitchecken. 

Bij vertrek op zondag, kunt u tussen 9:00 uur en 11:00 uur afrekenen, de rest van de dag is de receptie gesloten.

geld.jpg Betalen

Indien u van tevoren reserveert, zijn wij verplicht om de door u gekozen kampeerplaats voor u vrij te houden. Daar staat tegenover dat bij voortijdig vertrek of annulering u gebonden bent het overeengekomen kampeergeld of de annuleringskosten te betalen. 

Bij ons doet u een aanbetaling en bij aankomst betaalt u het restant. Eventuele extra's en elektriciteit bij vertrek. U kunt bij ons contant betalen of pinnen.