https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-camping.png

Voor de kinderen

Ook aan onze kleine gasten is natuurlijk gedacht, want: hebben de kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders het ook naar hun zin.

Wij zijn een kleine camping en hebben geen groot animatie team, maar dat wil niet zeggen dat wij niks kunnen bieden. Naast de standaard faciliteiten zoals onder andere een speeltuin en sportveld worden er verschillende activiteiten in het hoogseizoen georganiseerd door onszelf.

Vergeet ook niet onze dieren zoals damherten, geitjes en leuke kippen. Welk kind vindt het nou niet leuk om even te kijken bij de dieren of mee te gaan voeren?

Er zijn campingbedjes (tegen vergoeding) en kinderstoelen beschikbaar bij de receptie voor als u geen zin heeft deze mee te nemen of als u ze vergeten bent. 

Speeltuin.jpg

Voor onze kleine gasten

voetbal.jpg Activiteiten

Elk jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd in het hoogseizoen. Dit kunnen spellen zijn die wij ook uitlenen, knutselochtenden, schminken, speurtochten of waterspelletjes bij warm weer.

Natuurlijk mag een eigengemaakte suikerspin of eigengemaakte popcorn dan niet ontbreken.

schommel.png Spelen

Voor de kinderen is er een speeltuin met klimtoestellen, schommels, zandbak, trampoline en een wipwap. Bij minder goed weer kunnen de kinderen zich vermaken met tafeltennis, tafelvoetbal en darten in het Speelhonk of in het speelhoekje in ’t Bakhuus.

We hebben een groot sportveld waar je kunt voetballen en volleyballen. 

Mens erger je niet.jpg Spel uitleen

Wij hebben een uitgebreid aanbod spellen die bij de receptie te leen zijn die u samen met uw kinderen kunt spelen. U kunt hierbij denken aan onder andere: Kubb, klootschieten, groot mikado, reuze jenga, fins werpspel, boerengolf en nog meer.

Uiteraard verwachten wij dat u tegen u verlies kunt ;-)