https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-camping.png

Faciliteiten

Op onze camping zijn veel faciliteiten te vinden die uw verblijf nog aangenamer maken. Van een modern toilletgebouw tot een grote overdekte recreatieruimte en een laadpaal voor elektrische voertuigen.

Daarnaast blijven wij investeren in het vernieuwen en verduurzamen van onze accommodatie met zonnepanelen, zonneboiler en ledverlichting.

Niet alleen plezier, maar ook veiligheid vinden wij belangrijk, daarom beschikken wij over een AED en laten wij ons elk jaar bijscholen op een BHV cursus.

Wij staan altijd open voor verbeteringen en ideeën van onze gasten. Hier zullen wij indien het mogelijk is ook gehoor aan geven.

Recreatieruimte2023.jpg

Faciliteiten

boerderij.jpg Recreatieruimte

Op De Bosrand beschikken we over een mooie recreatieruimte, 't Bakhuus, voorzien van koelkast, vriezer en magnetron die allemaal gratis te gebruiken zijn. Geen zin om televisie te kijken? Pak dan een goed boek uit onze bibliotheek of speel een spelletje onder het genot van een lekker kopje koffie uit ons koffieapparaat.

wifi.jpg WiFi

Overal op de camping is WiFi beschikbaar. Uw e-mail bekijken, online de krant lezen of vakantiefoto's versturen naar het thuisfront, het is allemaal mogelijk met onze gratis WiFi.

Wilt u ook televisie kunnen kijken via uw tablet of laptop? Dan kunt u bij de receptie een WiFi-ticket tegen een vergoeding krijgen om te kunnen streamen.

Laadpunt.jpg Laadpunt auto / fiets

U kunt uw elektrische auto opladen bij onze laadpunten. U kunt hiervoor uw eigen laadpas gebruiken.

Uw fietsen kunnen gratis opgeladen worden in onze overdekte fietsstallingen.

water.jpg (Privé)Sanitair

Warm water voor de douches is bij de prijs inbegrepen. Er zijn 7 douches, 6 toiletten, 1 babybad, 1 wascabine en 6 wastafels verdeeld over 2 aparte wasgelegenheden. Beide wasgelegenheden zijn voorzien van vloerverwarming. Toiletpapier, handzeep en handdoekjes zijn aanwezig.

Daarnaast hebben wij 2 privé sanitair units met douche, toilet en wastafel. Deze zijn tegen betaling beschikbaar en staan op het veld bij plaats 30.

Afwas.jpg Afwassen

Er gaat niets boven gezellig samen de afwas doen. Onze afwasplaatsen bevinden zich in de overdekte recreatieruimte ('t Bakhuus). U hoeft bij ons niet in de regen of kou uw afwas te doen.

In de tussentijd kunt u de kinderen laten spelen in 't Bakhuus of voor de televisie zetten en toch een oogje in het zeil houden.

wasmachine.jpg Wassen en drogen

Even snel een was doen of de natte kleding drogen? In onze recreatieruimte, bij de afwasplaatsen kunt u gebruik maken van een wasmachine, droger en centrifuge. De wasmachnie en droger zijn te gebruiken tegen een vergoeding. U hoeft dus nooit meer zonder schone kleren te zitten.

Het wasmiddel wordt automatisch toegevoegd en hoeft u dus niet zelf mee te nemen.