https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-stacaravan.png

Verhuuraccommodaties

Op De Bosrand staan vijf mooie verhuuraccommodaties die het hele jaar te huur zijn. Twee ruime, luxe chalets, twee charmante boerderijkamers en een gezellige 2-persoons chalet.

De chalets staan midden op de camping met veel ruimte en uitzicht.

De boerderijkamers bevinden zich aan de rand van de camping in een boerderij uit 1855. Beide kamers zijn modern ingericht, maar de authentieke boerderij elementen zijn nog steeds zichtbaar.

Uiteraard kunnen alle faciliteiten van de camping gebruikt worden.

U kunt kiezen voor een verblijf met of zonder ontbijt. Wij bieden 2 soorten ontbijt aan. Kijk op de arrangementen pagina voor de soorten ontbijt en de overige arrangementen. 

In de verhuuraccommodaties zijn huisdieren en roken niet toegestaan.

Wij zijn een kleinschalige camping waar mensen voor de rust en natuur komen. Daarom verhuren wij onze accommodaties niet aan vriendengroepen of aan bedrijven die een onderkomen zoeken voor hun werknemers.

Camping_De_Bosrand_Zonnehoek1.jpg

schommel.png Kinderen

De kinderen kunnen zich vermaken met het spellenpakket die klaar ligt in de accommodatie, in de speeltuin of op het sportveld. Een kinderbed kan eventueel gehuurd worden.

boerderij.jpg Faciliteiten

Uiteraard kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die de campinggasten worden aangeboden, zoals de speeltuin, recreatieruimte, broodjesservice, activiteiten die georganiseerd worden etc.

no_dogs.jpg Huisdieren

Helaas hebben wij een paar keer slechte ervaringen opgedaan met huisdieren in onze accommodaties. Wij hebben daarom besloten dat huisdieren niet langer welkom zijn in de verhuuraccommodaties.