https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-contact.png

Familiecamping

De Bosrand is een echte familiecamping. Gasten van De Bosrand komen voor de rust en de natuur. Zij trekken met de fiets erop uit of gaan wandelen in de bossen. Hiervoor zijn gratis fietsroutes en wandelroutes beschikbaar met De Bosrand als vertrekpunt en eindpunt. Voor vertier zoeken onze gasten de attracties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en omgeving op.

Wij hebben drie soorten kampeerplaatsen, Basic, Standaard en Comfort. Dit zijn allemaal ruime plaatsen (minimaal 110 m²), voorzien van elektra (6 of 10 Amp.) en een elektriciteitsmeter. U betaalt per kilowatt en heeft dus uw energieverbruik helemaal in eigen hand!

Groepskamperen met 4 of meer gezelschappen is bij ons niet mogelijk in het hoogseizoen. In het laagseizoen is dit in overleg wel mogelijk. Wij kunnen dan, indien vroeg genoeg aangevraagd, een veld reserveren waar u met uw gezelschap bij elkaar kunt staan.

Privé sanitair is beschikbaar op het veld van de kampeerplaatsen 25 t/m 32. Er staan 2 privé sanitair units die bij 1 van deze plaatsen gehuurd kunnen worden. Plaats 30 kan alleen met privé sanitair gehuurd worden.

Onze camping is open van vrijdag 29 maart 2024 tot vrijdag 11 oktober 2024.

Bosrand_Veluwe_overzicht.jpg

"Gastvrije beheerders die de camping op een speelse manier vorm hebben gegeven. Ruime plekken, veel- en goeie voorzieningen die het verblijf zeker veraangenamen." - zoover.nl

Soorten kampeerplaatsen

tent-en-caravan.png Basic

Grasplaats, geschikt voor tent, caravan, camper, vouwwagen. 6 ampère elektra op de plaats. Centraal watertappunt op het veld. 
Plaatsen 11 t/m 15.
Plaatsen 9, 10, 16 en 17, 33 vallen onder Kampeerplaats - Basic, maar zijn niet geschikt voor tenten.

In de 2024 komt er een nieuw tentenveld. Deze komt op de locatie van het sportveld. Op deze locatie komt ook een sanitairgebouw.

tent-en-caravan.png Standaard

Grasplaats, geschikt voor tent, caravan, camper, vouwwagen. 6 ampère elektra, watertappunt en rioolaansluiting op de plaats.
Plaatsen 19, 20, 24, 31, 32, 34, 35.

tent-en-caravan.png Comfort

Bestrating onder de voortent/luifel, geschikt voor caravan, camper, vouwwagen. 6 of 10 ampère elektra, watertappunt en rioolaansluiting op de plaats.
Plaatsen 1 t/m 8 (6 amp), 18, 21, 22, 23, 25 t/m 30, 95 t/m 97 (10 amp), 98 en 99 (6 amp).
Plaats 30 kan alleen in combinatie met privé sanitair gehuurd worden.