https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-familiedagen.png
nl

Eten & Drinken

In samenwerking met lokale leveranciers kunnen wij een breed assortiment aan eten en drinken aanbieden. Ontvangst met een ‘Bosrandje’ of zelfgemaakt gebak? Een High Tea, een barbecue of diverse buffetten en zelfs een frietkraam behoort tot de mogelijkheden. Heeft u iets te vieren en wilt u dit met een voor u op maat gemaakte taart, ook dat kan!

Kijk onderaan voor enkele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

De huurprijs, afwas en eindschoonmaak zit niet bij de buffetprijzen inbegrepen.

Houdt u er rekening mee dat indien u voor minder dan 20 personen een buffet besteld er een toeslag bij komt.

De_Bosrand_Terras.jpg

boerderij.jpg All-Inclusive

Wij kunnen u diverse all-inclusive arrangementen aanbieden, volledig opgesteld aan de hand van uw wensen. Van ontvangst met iets lekkers erbij, tot lunch, diner en activiteiten. Klik hier voor enkele voorbeeldarrangementen.

bbq.jpg Barbecue

Wij leveren complete barbecuepakketten. Het vlees is afkomstig van de plaatselijke Gildeslager en de salades worden door onszelf gegarneerd. Speciaal voor kinderen en vegetariërs kunt u aparte pakketten bestellen. Klik hier voor de barbecuepakketen.

boerderij.jpg Buffetten

Behalve de mogelijkheid van een barbecue, kunt u via ons ook buffetten bestellen. Samen met enkele uitstekende cateraars hebben wij een aantal buffetten speciaal voor u samengesteld. Klik hier voor de buffetten en prijzen.