https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-familiedagen.png
nl

Familiedag of bedrijfsuitje

De Bosrand is een schitterende gelegenheid om een familiedag of een bedrijfsuitje te organiseren. 

Groepen tot maximaal 30 personen kunnen bij ons terecht voor een all-inclusive arrangement. Camping de Bosrand in de bossen van Beekbergen op De Veluwe is uw thuisbasis voor een geslaagde dag.

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er bij komt kijken om uw dag geslaagd te maken. U kunt met De Bosrand alle kanten op! Kern van onze boodschap is dat u met uw gezelschap bepaalt hoe uw dag wordt ingevuld. 

Wij kunnen u diverse all-inclusive arrangementen aanbieden, volledig opgesteld aan de hand van uw wensen. Van ontvangst met iets lekkers erbij, tot lunch, diner en activiteiten. Behalve de mogelijkheid van een barbecue, kunnen wij diverse buffetten leveren. Klik hier voor meer informatie.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De_Bosrand_Terras.jpg

hooiberg.jpg De hooiberg

De grote "hooiberg", aan één zijde open, met een oppervlakte van 80 m² is voor meerdere doeleinden geschikt. Er staan mooie grote steigerhouten banken met kussens. Hier kan gegeten worden of spelletjes worden gespeeld.

schommel.png Speeltuin

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen zich veilig en uitstekend vermaken in de speeltuin met de schommels, wipwap, zandbak, glijbaan, trampoline en klimtoestellen of in het speelhoekje in ‘t Bakhuus. Voor de oudere jeugd is er het Speelhonk met een tafeltennistafel en een voetbalspel. Er is een groot sportveld waar je kunt voetballen, volleyballen en pannavoetbal kunt spelen. En wij kunnen diverse activiteiten verzorgen.

geld.jpg Verzekering

Wij adviseren u een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. U zult niet de eerste en de laatste zijn die wegens familieomstandigheden de familiedag moet annuleren. Deze verzekering gaat helemaal buiten ons om en kunt u binnen twee weken na reservering afsluiten bij de Europeesche Verzekeringen.