https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-familiedagen.png
nl

Familiedag

De Bosrand is een schitterende gelegenheid om een familiedag te organiseren. 

U huurt de accommodatie op basis van zelfverzorging. Dit betekent dat u zelf zorgt voor de bediening, de afwas en de eindschoonmaak. Ook mag u uw eigen eten en drinken meebrengen en bent u niet verplicht om dit van ons af te nemen.
Heeft u geen zin om bepaalde dingen zelf te doen, dan kunt u die aan ons overlaten en verzorgen wij bijvoorbeeld het buffet of de barbecue, regelen voor u de bediening of de eindschoonmaak of doen desnoods de boodschappen voor u.
Bij de basishuurprijs zit standaard de Bosrandspelen inbegrepen. U kiest 7 spelen van het totaal aanbod om uw dag nog leuker te maken.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Let op: Op zondagen is alleen All-Inclusive mogelijk.

Let op: Vanaf 7 juli 2019 stoppen wij met het aanbieden van familiedagen. Wij gaan een andere invulling geven aan de boerderij en hopen u via die andere, óók leuke weg, van dienst te kunnen zijn. Meer informatie volgt volgend jaar.

De_Bosrand_Terras.jpg

boerderij.jpg De boerderij

De verbouwde boerderij dateert uit 1855 en is groot genoeg (vloeroppervlakte 100 m²) voor groepen tot 60 personen. Naast tafels en stoelen treft u binnen een koelkast, een grote zitkuil en de toiletten aan. Er is centrale verwarming aanwezig zodat de boerderij ook in de winterperiode kan worden gehuurd.

hooiberg.jpg De hooiberg

De grote "hooiberg" met een oppervlakte van 80 m² is voor meerdere doeleinden geschikt. Bij slecht weer kan deze ruimte o.a. prima gebruikt worden om te barbecueën. Wij hebben daarvoor twee grote barbecuebakken beschikbaar. U kunt via ons barbecuepakketten en houtskool bestellen. 

kitchen.jpg All-Inclusive

Wij kunnen u diverse all-inclusive arrangementen aanbieden, volledig opgesteld aan de hand van uw wensen. Van ontvangst met iets lekkers erbij, tot lunch, diner en activiteiten. Behalve de mogelijkheid van een barbecue, kunnen wij diverse buffetten leveren. Klik hier voor meer informatie.

kitchen.jpg De keuken

De keuken is in een apart gebouw direct naast de boerderij. U heeft de beschikking over een compleet ingerichte keuken, o.a. voorzien van een professionele vaatwasser, een heteluchtoven, een magnetron, een koelkast en twee koffiezetapparaten. Servies, glaswerk en bestek is in ruime mate aanwezig en hoeft u dus niet allemaal zelf mee te nemen. Ook koffiefilters, vuilniszakken, schoonmaakmiddelen, handdoeken, theedoeken en vaatdoeken zijn aanwezig. 

schommel.png Speeltuin

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen zich veilig en uitstekend vermaken in de speeltuin met de schommels, wipwap, zandbak, glijbaan, trampoline en klimtoestellen of in het speelhoekje in ‘t Bakhuus. Voor de oudere jeugd is er het Speelhonk met een tafeltennistafel en een voetbalspel. Er is een groot sportveld waar je kunt voetballen, volleyballen en pannavoetbal kunt spelen. En wij kunnen diverse activiteiten verzorgen.

geld.jpg Verzekering

Wij adviseren u een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. U zult niet de eerste en de laatste zijn die wegens familieomstandigheden de familiedag moet annuleren. Deze verzekering gaat helemaal buiten ons om en kunt u binnen twee weken na reservering afsluiten bij de Europeesche Verzekeringen.