https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-bedrijfsuitje.png
nl

Eten & Drinken

In samenwerking met lokale leveranciers kunnen wij een breed assortiment aan eten en drinken aanbieden. Ontvangst met een ‘Bosrandje’ of zelfgemaakt gebak? Een High Tea, een barbecue of diverse buffetten en zelfs een frietkraam behoort tot de mogelijkheden. Heeft u iets te vieren en wilt u dit met een voor u op maat gemaakte taart, ook dat kan!

Kijk onderaan voor enkele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.
De_Bosrand_Terras.jpg

boerderij.jpg All-Inclusive

Wij kunnen u diverse all-inclusive arrangementen aanbieden, volledig opgesteld aan de hand van uw wensen. Van ontvangst met iets lekkers erbij, tot lunch, diner en activiteiten. Klik hier voor enkele voorbeeldarrangementen.

bbq.jpg Barbecue

Wij leveren complete barbecuepakketten. Het vlees is afkomstig van de plaatselijke Gildeslager en de salades worden door onszelf gegarneerd. Speciaal voor kinderen en vegetariërs kunt u aparte pakketten bestellen. Klik hier voor de barbecuepakketen.

boerderij.jpg Buffetten

Behalve de mogelijkheid van een barbecue, kunt u via ons ook buffetten bestellen. Samen met enkele uitstekende cateraars hebben wij een aantal buffetten speciaal voor u samengesteld. Klik hier voor de buffetten en prijzen.

drinks.jpg Drankenarrangement

Niet iedereen heeft zin om zelf al die zware kratten met drinken mee te nemen. Wij bieden de service om dit via ons te laten verlopen. Klik hier voor meer informatie.

cake.jpg High Tea

Onder het genot van koffie en thee kunt u bij ons genieten van hartige en zoete lekkernijen. We bieden de keuze uit een standaard en luxe high tea. Neem contact op voor meer informatie.

food truck.jpg En verder...

Naast al onze mogelijkheden mag u ook een mobiele frietkraam, pannenkoekenkraam, pizzabakker, etc. laten komen. Dit maakt onze locatie nog unieker dan het al is. Uiteraard gaat dit vooraf in overleg met ons.