https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-bedrijfsuitje.png
nl

Activiteiten

Op de Bosrand kunnen wij u diverse activiteiten aanbieden om uw bedrijfsuitje nog leuker te maken. Wij hebben een gevarieërd aanbod in activiteiten voor jong en oud, actief of creatief.

Voor het totaal aanbod van activiteiten kijkt u helemaal onderaan de pagina. Staat de door u gewenste activiteit er niet bij? Geen probleem, neem contact met ons op en wie weet kunnen wij die activiteit toch verzorgen.

De_Bosrand_Bedrijfsuitje.JPG

Bamboe (2).jpg Bamboe bouwen

Met slechts bamboestokken en elastieken tot uw beschikking maakt u een echt bouwwerk. Van piramide tot mega kubus of misschien wel kasteel. Wie maakt het snelst het hoogste bouwwerk of een vooraf bepaald figuur? Ga de strijd aan met elkaar of werk gezellig samen.
Klik hier voor meer informatie.

golf.jpg Boeren-Bosgolf

Er zijn 9 "holes" die volbracht moeten worden met behulp van een klompclub en een bal. Het spel wordt gespeeld met minimaal 2 teams en om alle holes te kunnen volbrengen hebt u het volgende nodig: behendigheid, kracht, tactiek, samenwerking, snelheid en een beetje geluk.
Klik hier voor meer informatie.

compas.jpg GPS speurtochten

Met slechts een GPS-toestel gaat u op pad door een mooie bosrijke omgeving. Door de pijl te volgen op het GPS toestel komt u uiteindelijk op een geheime locatie waar een schat is verborgen. Het vinden van de schat wordt bemoeilijkt door allerlei opdrachten en puzzels die onderweg moeten worden opgelost.
Klik hier voor meer informatie.

Huifkar (1).jpg Huifkartocht

U maakt met één of twee huifkarren een mooie tocht door de bossen en de velden van Beekbergen. De huifkar vertrekt vanaf De Bosrand en brengt u daar ook weer terug. De huifkar heeft een maximum capaciteit van 25 personen. Tijdens de rit kunt u naast het genieten van de prachtige omgeving ook nog gezellig bijpraten met uw familie of collega’s.
Klik hier voor meer informatie.

voetbal.jpg Bosrandspelen

U kiest 7 spellen uit een gevarieerd spellenpakket, waar u de hele dag gebruik van kunt maken. Enkele voorbeelden: Reuze‐mikado ‐ Steltlopen ‐ Kubb ‐Spijkerbroekhangen ‐ Spijkerslaan ‐ Hoefijzer werpen ‐ Ringwerpspel ‐ Jeu de boules ‐ Spijkerpoepen ‐ Langlauflatten ‐ Kruiwagenrace ‐ Skippyballen race ‐ Zaklopen ‐ Reuze jenga - Ei‐lepel en meer!
Klik hier voor meer informatie.

Moord op de Veluwe.jpg Moord op de Veluwe

Met de huidige techniek van een GPS-toestel, smartphone, QR-codes, internet, YouTube en natuurlijk uw eigen kennis, krijgt u de kans om de onopgeloste moord op Wilma Hartsen (zondag 5 juni 1927) alsnog op te lossen. Welk team weet als eerste de moordenaar, de moordlocatie, het moordwapen en het motief te vinden.
Klik hier voor meer informatie.

dobbelsteen.jpg Oud Hollandse spelen

Even genoeg van de moderne tijd? Wij kunnen diverse Oudhollandse spelen aanbieden. U kunt kiezen uit: sjoelen, hamertjesspel, gatenkaas, spiraalspel, stokvangen, aquariumspel en de toren van Pisa. U kunt er voor kiezen om een competitie op te zetten of u laat iedereen recreatief spelen.
Klik hier voor meer informatie.

klootschieten (1).jpg Klootschieten

Klootschieten is een balsport waarbij deelnemers proberen een bal (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. U legt in een uur een parcours van ongeveer 1,5 kilometer af door een mooie bosrijke omgeving. Het team dat het parcours met het minste aantal worpen heeft afgelegd is de winnaar.
Klik hier voor meer informatie.

Wandelen.jpg Wandeltochten

De Bosrand is een perfecte uitvalsbasis om een mooie wandeling te maken. Wij beschikken over wandelroutes van verschillende lengtes. Eén wandeltocht (4 km) gaat door bossen en langs sprengen en de andere wandeltocht (6 km) gaat naar de hoogste waterval van Nederland.
Klik hier voor meer informatie.

boerderij.jpg Decopatch

Decopatch is het beplakken van voorwerpen met speciaal papier. Het is geschikt voor jong en oud. Wij hebben een ruim aanbod van decopatch papier zodat u altijd iets kan vinden dat bij u past. We werken met papier-maché voorwerpen en hebben gekozen voor het thema dieren.
Klik hier voor meer informatie.

boerderij.jpg Klomp pimpen

U gaat een blanke klomp ‘pimpen’, geheel in eigen stijl. U krijgt één grote klomp. Een set klompen in uw eigen maat of kleine klompjes, zijn in overleg (tegen meerprijs) te leveren. De 'gepimpte' klomp is erg leuk als trouwcadeau, kraamcadeau of om bijvoorbeeld te gebruiken als bloempot.
Klik hier voor meer informatie.

boerderij.jpg Vogelhuis pimpen

Gunt u de vogeltjes in uw tuin ook een mooi onderkomen? U maakt een keuze uit verschillende vogelhuisjes die u geheel in eigen stijl kunt pimpen met decopatch-papier, verf, kralen, lintjes, siersteentjes en nog veel meer. Wij hebben een ruim aanbod zodat u altijd iets kunt vinden dat bij u past.
Klik hier voor meer informatie.

fiets.gif Fietstocht

De Veluwe is uitermate geschikt voor een mooie fietstocht. Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee, een lunchpakket en een fiets met versnellingen. De route is 33 kilometer lang en gaat onder andere door het prachtige natuurgebied De Imbos tussen Eerbeek en Loenen.
Klik hier voor meer informatie.

Bounce house (1).jpg Springkussens

Springen tot je erbij neer valt! Wij bieden diverse luchtkussens aan met ieder een eigen thema. Enkele luchtkussens hebben bewegende onderdelen of muziek. Voor de sportieve volwassenen is een stormbaan, levend tafelvoetbal of het gladiatorenspel een leuke uitdaging. Er zijn ook sumo worstelpakken te huur, voor zowel volwassenen als kinderen.
Klik hier voor meer informatie.

trein.jpg Stoomtreinmuseum

Via een opgegeven wandelroute van ± 2,5 km komt u bij het stoomtreinmuseum van Beekbergen waar u wordt rondgeleid. De VSM beschikt momenteel over 18 stoomlocomotieven, 20 diesellocomotieven en een groot aantal historische personenrijtuigen. Na afloop wandelt u via een andere route van ± 3 km weer terug naar De Bosrand.

mario.jpg Wii Spelcomputer

Wij hebben in de boerderij een Wii spelcomputer met veel populaire spellen zoals Fifa, autoracen, verschillende Super Mario Bros, Sports Resort, dans, zang en nog veel meer. De Wii console is aangesloten op een beamer die de spellen projecteert op een scherm van 1,60 x 1,30 meter.
Klik hier voor meer informatie.

uil.jpg Roofvogelshow

Op ons sportveld krijgt u van een professional een demonstratie met verschillende roofvogels en uilen. Naast tekst en uitleg over de vogels mag u ook zelf meehelpen met het aanvliegen van de vogels, een ervaring die u waarschijnlijk niet snel weer mee zal maken!
Klik hier voor meer informatie.

boerderij.jpg En nog meer...

Buiten alle bovenstaande activiteiten kunnen wij nog meer aanbieden zoals: percussieworkshops, schilderworkshops, buggy rijden, kleiduif schieten, boogschieten en verfsmijten. Staat de door u gewenste activiteit er niet bij? Laat het ons weten, misschien kunnen wij deze alsnog aanbieden.