https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-bedrijfsuitje.png
nl

Bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsuitje, vrienden- of vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of een vergadering, dan bent u bij De Bosrand aan het juiste adres. Een verbouwde boerderij uit 1855 in de bossen van Beekbergen op De Veluwe is uw thuisbasis voor een geslaagde dag.

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er bij komt kijken om uw dag geslaagd te maken. U kunt met De Bosrand alle kanten op! Kern van onze boodschap is dat u met uw gezelschap bepaalt hoe uw dag wordt ingevuld. Afhankelijk van het beschikbare budget, de wensen met betrekking tot de verzorging en de inhoud van het recreatieve programma, maken wij graag een offerte voor u.

Ook in de wintermaanden kunt u gebruik maken van onze verwarmde boerderij voor bijvoorbeeld een sinterklaasfeest of kerstborrel met uw bedrijf.

De_Bosrand_Bedrijfsuitje.JPG

boerderij.jpg Activiteiten

Activiteiten staan centraal bij een bedrijfsuitje. Wij hebben een groot aanbod gevarieerde activiteiten. Actief, competitief, creatief, rustig of juist gericht op teambuilding, wij kunnen het allemaal aanbieden! Enkele voorbeelden zijn: Moord op de Veluwe, boeren-bosgolf, workshop decopatch en klootschieten.

Klik hier voor het volledige aanbod van activiteiten. Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk! Staat de door u gewenste activiteit er niet bij, neem dan contact met ons op. Misschien kunnen we die activiteit alsnog beschikbaar stellen op De Bosrand.

boerderij.jpg Eten & Drinken

Natuurlijk mag ook het eten en drinken niet ontbreken tijdens een bedrijfsuitje. U kunt kiezen voor een all-inclusive arrangement of alleen een lunch of diner. In samenwerking met lokale leveranciers kunnen wij een breed assortiment aan eten en drinken aanbieden. Ontvangst met een ‘Bosrandje’ of gebak? Een High Tea, een barbecue of diverse buffetten en zelfs een frietkraam behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u iets te vieren en wilt u dit met een voor u op maat gemaakte taart, ook dat kan! Klik hier voor de mogelijkheden.

boerderij.jpg Vergaderen

Bij ons kunt u vergaderen op een fraaie locatie, centraal gelegen,  goed bereikbaar en voorzien van gratis parkeergelegenheid.

Wij beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten om een vergadering te houden zoals: een flip-over, beamer en grote televisie waar u een laptop op kan aansluiten. 

Na de vergadering kunt u ervoor kiezen om een van de vele activiteiten te doen of een rustige wandeling door het aangrenzende bos.