https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-camping.png

Service

Uiteraard staat service hoog op onze lijst! Wij zullen er alles aan doen om u een plezierig verblijf te bieden door onze faciliteiten goed op orde te hebben en u extra service te bieden.

Niet alleen plezier, maar ook veiligheid vinden wij belangrijk, daarom beschikken wij over een AED en laten wij ons elk jaar bijscholen op een BHV cursus.

Wij staan altijd open voor verbeteringen en ideeën van onze gasten. Hier zullen wij indien het mogelijk is ook gehoor aan geven.

De_Bosrand_recreatieruimte.jpg

bbq.jpg Activiteiten

Om uw verblijf nog aangenamer te maken organiseren wij in het hoogseizoen diverse activiteiten voor jong en oud, zoals bijvoorbeeld een barbecue, een pannenkoekenavond, kampvuuravond, ladiesnight met tupperware en sieraden en nog meer. Elk seizoen ligt er weer een programma klaar.

croissant.jpg Ontbijtservice

Zin in een vers kaiserbroodje, pistoletje of croissantje als ontbijt? Wij bakken de broodjes voor u. Om het ontbijt helemaal af te maken kunt u ook een beker verse jus d’orange erbij bestellen. Natuurlijk mag de krant niet ontbreken. Elke ochtend (ma – za) kunt u bij ons de Telegraaf kopen, zolang de voorraad strekt.

coffee.jpg Terras

Heeft u zin in een lekker broodje of eigen gemaakt gebak, met een kop koffie, thee of cappuccino? Of heeft u meer trek in frisdrank met een borrelplank met allerlei lekkers? Neemt u dan plaats op ons gezellige terras! En natuurlijk mogen de ijsjes niet ontbreken op een warme dag.

bike.jpg Fietsen

Voor uw fietsen kunt u gebruik maken van de twee overdekte fietsenstallingen met gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen.

U kunt gratis gebruik maken van onze eigen fietsroutes. Of u bedenkt met behulp van een knooppuntenfietskaart, te koop bij onze receptie, uw route en volgt de bordjes. De Bosrand ligt direct aan de knooppunten 51 en 93. 

tent-en-caravan.png Verhuur

Heeft u niet de mogelijkheid om alles mee te nemen in de auto of caravan? Wij verhuren campingbedjes, kinderstoelen, diverse spellen, een gasbarbecue en ook digitenne.

Geen mogelijkheid om uw eigen fiets mee te nemen of wilt u een keer op een elektrische fiets fietsen? Wij verhuren zowel standaard fietsen als elektrische fietsen.

tent-en-caravan.png Groepskamperen

Groepskamperen met 3 of meer caravans/tenten is bij ons niet mogelijk in het hoogseizoen.

In het laagseizoen is dit in overleg wel mogelijk. Wij kunnen dan, indien vroeg genoeg aangevraagd, een veld reserveren waar u met uw gezelschap bij elkaar kunt staan.