https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-stacaravan.png

Chalets te huur

Op De Bosrand staan twee ruime en luxe chalets voor de verhuur, De Eikenhorst en De Zonnehoek. Deze chalets zijn het hele jaar door te huur.

Begin 2022 wordt De Zonnehoek vervangen voor een nieuwe chalet. Deze foto's komen nog op de site. Het aanblik zal hetzelfde zijn als De Eikenhorst. 

Beide chalets zijn van alle gemakken voorzien, inclusief een airco voor de warme dagen.

U kunt kiezen voor een verblijf met of zonder ontbijt. Wij bieden 2 soorten ontbijt aan. Kijk op de arrangementen pagina voor de soorten ontbijt en de overige mogelijkheden. 

Binnen in de chalets zijn huisdieren en is roken niet toegestaan.

Wij zijn een kleinschalige camping waar mensen voor de rust en natuur komen. Daarom verhuren wij de chalets niet aan vriendengroepen of aan bedrijven die een onderkomen zoeken voor hun werknemers.

De_Bosrand_Eikenhorst.jpg

schommel.png Kinderen

Voor de kinderen hebben wij een kinderstoel, kinderbestek, kinderdvd’s en een mand vol speelgoed klaar staan. Verder kunnen zij zich vermaken in de speeltuin of op het sportveld. Een kinderbed kan gehuurd worden.

boerderij.jpg Faciliteiten

Uiteraard kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die de campinggasten worden aangeboden, zoals de speeltuin, recreatieruimte, broodjesservice, activiteiten die georganiseerd worden etc.

no_dogs.jpg Huisdieren

Helaas hebben wij een paar keer slechte ervaringen opgedaan met huisdieren in onze caravan. Wij hebben daarom besloten dat huisdieren niet langer welkom zijn in de caravan.`