https://www.debosrand.nl/uploads/icons/icons-stacaravan.png

Boerderijkamers

Op De Bosrand hebben we in de boerderij uit 1855, twee gezellige kamers gemaakt, De Deel en De Berenkuil. Beide kamers zijn modern ingericht, maar de authentieke boerderij elementen zijn zichtbaar.

De kamers zijn te vergelijken met een hotelkamer. Via een ruime centrale hal (14 m²) kunt u de kamer bereiken, maar ze hebben ook vanaf buiten een eigen entree. Beide kamers beschikken daarnaast over een eigen privé badkamer en een buiten terras.

Vanuit centrale hal kunt u ook naar een gezamenlijke ruimte van 19 m² groot. Deze is voorzien van een gezellige zithoek, tafels, grote koelkast waaruit u, tegen betaling, drinken kunt pakken, koffie en thee faciliteiten, een grill om tosti's/geroosterd brood te maken en er liggen diverse gezelschapsspellen en een Wii waarmee u kunt spelen.

Wilt u ook graag uw eigen avondeten klaar maken? Wij beschikken over een complete professionele keuken die u kunt gebruiken. Wij verwachten dat u de keuken weer netjes achter laat.

U kunt kiezen voor een verblijf met of zonder ontbijt. Wij bieden 2 soorten ontbijt aan, zie hiervoor de arrangementen pagina. 

Uiteraard kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die de campinggasten worden aangeboden, zoals de speeltuin, recreatieruimte, broodjesservice, activiteiten die georganiseerd worden, wasmachine en droger, etc.

Binnen in de boerderij zijn huisdieren en roken niet toegestaan.

Boerderijkamers_De_Bosrand_02.jpg