englishdutch

De Bosrand is een schitterende gelegenheid om een familiedag te organiseren. Dit is op elke dag van de week mogelijk!

U huurt de accommodatie op basis van zelfverzorging. Dit betekent dat u zelf zorgt voor de bediening, de afwas en de eindschoonmaak. Ook mag u uw eigen eten en drinken meebrengen en bent u niet verplicht om dit van ons af te nemen.
Heeft u geen zin om bepaalde dingen zelf te doen, dan kunt u die aan ons overlaten en verzorgen wij bijvoorbeeld het buffet of de barbecue, regelen voor u de bediening of de eindschoonmaak of doen desnoods de boodschappen voor u.De boerderij

De verbouwde boerderij dateert uit 1855 en is groot genoeg (vloeroppervlakte 115 m²) voor groepen tot 75 personen. Naast tafels en stoelen treft u binnen een bar, een grote zitkuil en de toiletten aan. Er is centrale verwarming aanwezig zodat de boerderij ook in de winterperiode kan worden afgehuurd.


De speeltuin en het Speelhonk

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen zich veilig en uitstekend vermaken in de speeltuin met de schommels, wipwap, glijbaan, trampoline en klimtoestellen of in het speelhoekje in ‘t Bakhuus. Voor de oudere jeugd is er het Speelhonk met een tafeltennistafel en een voetbalspel. We beschikken ook over een groot sportveld waar je kunt voetballen, volleyballen en pannavoetbal kunt spelen.


Activiteiten

Op de Bosrand kunnen wij u diverse activiteiten aanbieden. Voor jong en oud, actief of creatief.

U kunt bijvoorbeeld Boeren-Bosgolf gaan spelen. Hierbij legt u een mooie route af rondom De Bosrand, met een klompstok en een bal. Onderweg zijn verschillende opdrachten en hindernissen.
Is uw familie meer onderzoekend ingesteld, dan is wellicht Moord op de Veluwe een leuke activiteit. Met behulp van GPS, QR-codes en goed detective inzicht weet u misschien wel deze oude moordzaak op te lossen.Service

Niet iedereen heeft zin om met de boodschappen te sjouwen. Wij bieden de service om via ons de boodschappen te bestellen. Klik hieronder voor het downloaden van de boodschappenbestellijst.

Behalve de mogelijkheid van een barbecue, kunt u via ons ook buffetten bestellen. Samen met een uitstekende cateraar en een prima Chinees restaurant hebben wij een aantal buffetten speciaal voor de gasten van De Bosrand samengesteld. Klik hieronder voor het downloaden van de lijst met buffetten en prijzen.


 

 

Wilmalaan 1, 7364 AM Beekbergen/Lieren Telefoon +31 55 506 2801