Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsuitje, vrienden- of vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of een vergadering, dan bent u bij De Bosrand aan het juiste adres. Een verbouwde boerderij uit 1855 in de bossen van Beekbergen op De Veluwe is uw thuisbasis voor een Bosdag.
Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er bij komt kijken om uw dag geslaagd te maken. U kunt met De Bosrand alle kanten op! Kern van onze boodschap is dat u met uw team bepaalt hoe uw Bosdag wordt ingevuld. Afhankelijk van het beschikbare budget, de wensen met betrekking tot de verzorging en de inhoud van het recreatieve programma, maken wij graag een offerte voor u.


Actief
Heerlijk buiten in groepsverband de competitie met elkaar aangaan. Op dit gebied hebben wij meerdere activiteiten in ons pakket met verschillende mate van inspanning. Bijvoorbeeld klootschieten, Boeren-Bosgolf, Bosrandspelen.
  
Licht actief

Als u een rustige activiteit zoekt dan zou een
huifkartocht een mogelijkheid zijn. Zoeken jullie een originele activiteit, laat je verrassen door een spectaculaire roofvogelshow.
Teambuilding

Een moord oplossen doet u samen in ons spel moord op de Veluwe. Een andere teambuilding activiteit zou een GPS-speurtocht of percussieworkshop kunnen zijn.

En wist u dat zelfs een
zangworkshop uw team dichter tot elkaar kan brengen?

Creatief

Wat te denken van een creatieve workshop zoals klomp pimpen, Decopatch of vogelhuisje pimpen.

We hebben een ruim assortiment aan materiaal en tijdens de workshop wordt u voorzien van diverse lekkernijen. Iedereen, groot of klein, jong of oud gaat met een mooi eindresultaat naar huis.
 
Een combinatie van activiteiten of een All-In arrangement is ook mogelijk! Staat de door u gewenste activiteit er niet bij, kijk dan in onze lijst met activiteiten of arrangementen onderaan deze pagina of neem contact met ons op. Misschien kunnen we die activiteit alsnog beschikbaar stellen op De Bosrand.
 

Vergaderen op de boerderij
 
Bij ons kunt u vergaderen op een fraaie locatie, die goed bereikbaar is en voorzien van gratis parkeergelegenheid.

Wij beschikken over alle faciliteiten zoals flip-over, beamer, grote televisie waar u een laptop op kan aansluiten e.d. De vergadering is goed te combineren met een van onze activiteiten. Uiteraard zijn een lunch en/of avondeten ook mogelijk. Kijk ook bij onze arrangementen onderaan de pagina.
  
Eten & Drinken

In samenwerking met lokale leveranciers kunnen wij een
breed assortiment aan eten en drinken aanbieden.

Ontvangst met een ‘Bosrandje’ of gebak? Een High Tea, een
barbecue of diverse buffetten en zelfs een frietkraam behoort
tot de mogelijkheden.

Heeft u iets te vieren en wilt u dit met een voor u op maat
gemaakte taart, ook dat kan!

Kijk onderaan de pagina bij Eten & Drinken voor het aanbod.

De Bosrand in de wintermaanden

Ook in de wintermaanden kunt u gebruik maken van onze verwarmde boerderij. Een sinterklaasfeest of kerstborrel met uw bedrijf of familie in een mooi aangeklede boerderij, wie wilt dat nou niet?
 


Wilmalaan 1, 7364 AM Beekbergen/Lieren Telefoon +31 55 506 2801